keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kurrepitsin ylistys

Frivolité, käpypitsi tai sukkulapitsi, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Joku nimitti sitä jopa kurrepitsiksi, hauska nimi minusta. Tähän tekniikkaan hurahtaa tai ainakin allekirjoittanut on niin tehnyt. En tiedä mikä näissä vanhoissa erikoistekniikoissa minua oikein viehättää, mutta tämä tekniikka tuntuu omalta. Nyhertämistä ja näpräämistä se on, mutta se sellainen pikkutarkkuus on tällaiselle muuten suurpiirteiselle ihmiselle hyväksi. Kannattaa siis kokeilla, ei se oikeasti mitään avaruusteknologiaa ole. Näin sanon aina kursseillani opiskelijoille vastaukseksi kysymykseen "onko se vaikeaa". Jotkut uskovat ja toiset eivät. Ei voi tietää ennen kuin on kokeillut.
2 kommenttia:

  1. oi että, opiskelin tätä tekniikkaa ja ostin tarvikkeetkin mutta en kyllä tajunnut....tai noh ehkä olisin tajunnut jos olisi aikaa tutustua tekniikkaan oikein kunnolla. Tällä hetkellä tuollaiseen ihanaan pikkunyhräykseen ei vaan taida voimat riittää. Mutta pistän tarvikkeet talteen ja otetaan ne esiin sitten, sanotaan 6 vuoden päästä :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alku oli mullakin hankalaa. Opiskeluaikana ei tuo tekniikka oikein avautunut, mutta sitten myöhemmin se lähti. Tuossahan tehdään kaksi solmua, ja ne solmut pitää "kääntää". Se on se vaikein osuus. Sitten on vain mielikuvitus rajana:) Kannattaa kokeilla.

      Poista

Ilahdun kommentistasi:)