tiistai 10. toukokuuta 2016

Maatuskan idea

Naiset kuulemma rakastaa asioita, joihin voi laittaa asioita. Allekirjoitan! Minun kohdalla tämä pitää paikkansa. Käsilaukussani (Siinä Tärkeimmässä säilytysasiassa) on 2 lompakkoa; seteleille (joita muuten nykyään on harvoin) ja kolikoille omansa, tavarapussukka kaikille pienille tärkeille asioille, meikkipussukka, penaali ja mitä niitä nyt vielä onkaan. Käytännöllistä? Ehkä, koska mitenkäs muuten sieltä usein liiankin isosta käsveskasta mitään muuten löytäisi. 


Tällaiselle nyssykkä-pussukka-rasia-koppa-ihmiselle on lähimain lottovoitto löytää ihanan Molla Millsin kirjasta Virkkuri kaikkia niitä säilytysasioita, joita voi virkata. Tämä sanko (kokoa M) löytyy edellämainitusta kirjasta (siitä kakkososasta). Tein taas pyhiinvaellusmatkan Kauhavan Lankavalle, ja kuvittelin selviäväni sieltä hämmästyttävän pienillä ostoksilla. Tosin kävi. Mutta ei se mitään, onneksi minulla on tämä sanko, johon voin laittaa kuteita tai lankoja odottamaan seuraavaa koria tai laukkua tai tynnyriä. Voi tätä onnea!


Kude on Paula-punoskude ja virkkasin koukulla nro 7. Sanko pysyy hyvin kasassa, koska sisälle virkattiin kaksi metallivannetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi:)