tiistai 2. elokuuta 2016

Bussisukat

Matkustin kotikonnuilleni parisen viikkoa sitten bussilla. Matka kesti lähes kuusi tuntia. Pidän pitkistä automatkoista, olen aina pitänyt. Tykkään olla matkalla jonnekin, päämäärällä ei ole väliä. Aina päämäärä ole edes yhtä mukava kuin tehty matka. Parasta yksin matkustamisessa on, kun laitan musiikin soimaan korvanappeihin ja otan langan ja koukun / puikot esille. Silloin syvennyn jonnekin omaan maailmaan omine ajatuksineni. Silloin ei tarvitse olla sosiaalinen vaan saan olla juuri niin yksin kuin haluan. 
Virkattujen sukkien ohje löytyy Novitan sukkalehdestä (2015), lankana on Nalle. Helppo malli, juuri sopiva matkakäsityöksi.

Maija Vilkkumaa lailoi Kristiinasta, jolla on joka päivä uusi huivi. Minulla taitaa kohta olla joka päivälle uudet villasukat.
Nelijalkainen ystäväni on muuten sukka-addikti. Kaikki sukat käy, mutta villasukat ovat kaikkein parhaimmat. Nämäkin kelpasi heti.

2 kommenttia:

  1. Pitkät automatkat on ihania - ja se, kun ei tarvitse olla sosiaalinen. Sukatkin on ihania, varsinkin itse tehdyt ja pinkit. Nää on niin namuset. ♥ ♥

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi:)